Locatie Valkenweide Nieuwbouw Montfoort

Montfoort ligt in het Groene Hart, in een uniek landschap waar toeristen voor naar Nederland willen komen. Weilanden met koeien, boerderijen, linten en molens zijn hier te vinden.

Montfoort ademt historie uit, zowel in het centrum als daar omheen. Het is een levendig, dorps stadje met een rijke geschiedenis en een actieve gemeenschap, met tal van evenementen, zoals die in het stadspark aan de Hollandse IJssel. Montfoorters vormen een hechte gemeenschap. Ontdek ook de historische steden in de omgeving, zoals Oudewater, IJsselstein en Schoonhoven.

Nieuwbouw Valkenweide
Nieuwbouw Valkenweide
Nieuwbouw Valkenweide

Het groene hart

Het Groene Hart vormt een adembenemend contrast met de stedelijke omgeving. Dit uitgestrekte en vruchtbare gebied omarmt de steden en dorpen eromheen met zijn weidse landschappen, rijke flora en fauna, en schilderachtige waterwegen.

Het Groene Hart is niet alleen een oase van rust en groen, maar ook een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en avonturiers. Fiets over de paden langs uitgestrekte polders, ontdek schilderachtige boerderijen en geniet van de serene schoonheid van prachtige sloten en meren. Voor hen die de drukte willen ontvluchten en de rust willen omarmen, is het Groene Hart een ware schat te midden van de dynamiek van de Randstad.

Meer weten? Veelgestelde vragen
Jouw huis financieren Bereid je voor