Visie Valkenweide nieuwbouw Montfoort

Valkenweide is meer dan alleen een nieuwbouwproject; het is een toekomstbestendige leefomgeving die naadloos aansluit op de identiteit van Montfoort. De visie voor Valkenweide is gebaseerd op vier kernwaarden:

Idyllisch

Er wordt gestreefd naar het creëren van een idyllische sfeer, waar groen en water samenkomen in een harmonieuze omgeving. Dit streven naar schoonheid en rust draagt bij aan een omgeving die uitnodigt tot ontspanning en genieten van de natuur.

Verbonden

Voel je verbonden met de historische binnenstad en het open veenweidelandschap, dankzij slim ontworpen verbindingen en wandel- en fietsroutes die ervoor zorgen dat bewoners zich makkelijk kunnen verplaatsen, waardoor de rijke geschiedenis en het prachtige landschap van Montfoort optimaal benut worden.

Nieuwbouw Valkenweide
Nieuwbouw Valkenweide
Nieuwbouw Valkenweide

Gemeenschap

Bouw mee aan een levendige gemeenschap in Valkenweide, waar interactie tussen bewoners wordt gestimuleerd en gedeelde ruimtes de sociale banden versterken. Samen bouwen aan een hechte gemeenschap staat centraal. Je kent je buren, het voelt vertrouwd. Da’s thuiskomen in Valkenweide Montfoort.

Vertrouwde nieuwe plek

Valkenweide wil aanvoelen als een vertrouwde nieuwe plek, waar bewoners een frisse start kunnen maken. Hier is ruimte voor nieuwe herinneringen en het opbouwen van nieuwe vriendschappen. De visie richt zich op het creëren van een leefomgeving die warmte en geborgenheid biedt.

Wat biedt Montfoort? Bekijk de voorzieningen
Een dagje erop uit? Bekijk de bereikbaarheid